You are here:
>>
>>
>>
Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Hope Rehab Center Thailand is een betaalbare verslavingskliniek in één van de prachtigste gebieden van de wereld. Onze locatie is gevestigd op minder dan een uur rijden vanaf Bankok Airport, het is dus gemakkelijk bereikbaar en met alle voordelen van verblijven aan de kust. Ons team helpt mensen met drank-, drugs-, medicijn- en gokproblemen, of een combinatie daarvan. Neem vrijblijvend contact met ons op als je hulp nodig hebt met je drugsverslaving.

Henk Nagel - Article in de Bunschoter Netherlands

We werken samen met een privéziekenhuis, op maar tien minuten afstand van onze verslavingskliniek, en zij verzorgen alle medische diensten die nodig zijn voor een veilige afkick van alcohol, drugs en/of medicijnen. Het ziekenhuis heeft een ervaren en professioneel medisch team, en zij bezoeken je elke dag indien dat nodig is. Zij verzorgen een veilige en zo comfortabel mogelijke afkick, en dat is onderdeel van je verblijf. Wij doen alles om je te voorzien van de beste hulp van je drugsverslaving.

Hope Rehab Center Thailand verzorgt een volledig ontgifting en herstel programma met een professionele benadering vanuit ons team. Dit betekent een ‘one-stop-shop’ service met inbegrepen al je medische behoeften. Ons programma bestaat uit individuele therapiesessies, groepstherapie, coaching, personal training, massage, en sporten met de andere cliënten, zoals thai-chi, yoga, pilates etc. Ons gestructureerde programma behandelt het gehele therapeutische proces, terugval preventie, mediteren en lichamelijke activiteiten inclusief elke week fantastische excursies, zoals bijvoorbeeld het varen naar een tropisch eiland en daar zwemmen en zonnen. Wij vinden het belangrijk in onze verslavingskliniek dat cliënten leren dat een leven zonder drank en drugs erg leuk kan zijn.

Ons terrein en de ruim opgezette accommodatie is gevestigd op een berg, met aan de achterkant de jungle en aan de voorkant een prachtig uitzicht over de blauwe zee en enkele tropische eilanden. Dit zorgt voor een ontspannen en stimulerende omgeving waar onze cliënten zich snel op hun gemak voelen. Wij hebben een ruim aanbod van mogelijkheden om te ontspannen, om alleen te zijn of om te genieten van de prachtige natuur. Op het terrein van onze verslavingskliniek staat ook een DC10 passagiersvliegtuig dat gebruikt is in de Vietnam oorlog.

Een verslavingskliniek is de beste manier om te leren omgaan met drank-, drugs-, medicijn- en gokproblematiek. Als je wilt stoppen met drinken, drugsgebruik of wilt leren omgaan met bijvoorbeeld stress, depressie of angststoornis, dan is een maand intensieve training bij Hope Rehab Thailand een zeer goede optie. Door onze ruime ervaring en de professionele medewerkers die bij ons werkzaam zijn, ben je verzekerd van de juiste hulp bij je verslaving. Een professionele verslavingskliniek met de kwaliteit die je nodig hebt voor een succesvol herstel.

Binnen de Verslavingskliniek wordt Engels gesproken, maar er is een Nederlandse counselor aanwezig zodat wij iedereen de juiste ondersteuning kunnen geven. Vraag gerust om informatie, je bent van harte welkom.

Other Topics That Might Interest You

Jamie Hope

Am I Too Old For Rehab?

Can we be too old for rehab? In this post we examine legitimate age-related concerns while also explaining why it is never too late for second-chances in life.

Meditation with Alon

Singing Bowl Therapy

Sound therapy is based on the idea that vibration is a foundational principle of our universe. We can use sound as an aid to meditation and relaxation.

"*" indicates required fields

Name*
Country*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact us

"*" indicates required fields

Your Name*
Country*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MOST RECENT BLOG POSTS

Media about us:

GET IN TOUCH TODAY AND HEAR BACK FROM US WITHIN 12 HOURS

"*" indicates required fields

Name*
Country*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.