Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

You are here:>>>>>>>>Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Henk Nagel - Article in de Bunschoter NetherlandsHope Rehab Center Thailand is een betaalbare verslavingskliniek in één van de prachtigste gebieden van de wereld. Onze locatie is gevestigd op minder dan een uur rijden vanaf Bankok Airport, het is dus gemakkelijk bereikbaar en met alle voordelen van verblijven aan de kust. Ons team helpt mensen met drank-, drugs-, medicijn- en gokproblemen, of een combinatie daarvan. Neem vrijblijvend contact met ons op als je hulp nodig hebt met je drugsverslaving.

We werken samen met een privéziekenhuis, op maar tien minuten afstand van onze verslavingskliniek, en zij verzorgen alle medische diensten die nodig zijn voor een veilige afkick van alcohol, drugs en/of medicijnen. Het ziekenhuis heeft een ervaren en professioneel medisch team, en zij bezoeken je elke dag indien dat nodig is. Zij verzorgen een veilige en zo comfortabel mogelijke afkick, en dat is onderdeel van je verblijf. Wij doen alles om je te voorzien van de beste hulp van je drugsverslaving.

Hope Rehab Center Thailand verzorgt een volledig ontgifting en herstel programma met een professionele benadering vanuit ons team. Dit betekent een ‘one-stop-shop’ service met inbegrepen al je medische behoeften. Ons programma bestaat uit individuele therapiesessies, groepstherapie, coaching, personal training, massage, en sporten met de andere cliënten, zoals thai-chi, yoga, pilates etc. Ons gestructureerde programma behandelt het gehele therapeutische proces, terugval preventie, mediteren en lichamelijke activiteiten inclusief elke week fantastische excursies, zoals bijvoorbeeld het varen naar een tropisch eiland en daar zwemmen en zonnen. Wij vinden het belangrijk in onze verslavingskliniek dat cliënten leren dat een leven zonder drank en drugs erg leuk kan zijn.

Ons terrein en de ruim opgezette accommodatie is gevestigd op een berg, met aan de achterkant de jungle en aan de voorkant een prachtig uitzicht over de blauwe zee en enkele tropische eilanden. Dit zorgt voor een ontspannen en stimulerende omgeving waar onze cliënten zich snel op hun gemak voelen. Wij hebben een ruim aanbod van mogelijkheden om te ontspannen, om alleen te zijn of om te genieten van de prachtige natuur. Op het terrein van onze verslavingskliniek staat ook een DC10 passagiersvliegtuig dat gebruikt is in de Vietnam oorlog.

Een verslavingskliniek is de beste manier om te leren omgaan met drank-, drugs-, medicijn- en gokproblematiek. Als je wilt stoppen met drinken, drugsgebruik of wilt leren omgaan met bijvoorbeeld stress, depressie of angststoornis, dan is een maand intensieve training bij Hope Rehab Thailand een zeer goede optie. Door onze ruime ervaring en de professionele medewerkers die bij ons werkzaam zijn, ben je verzekerd van de juiste hulp bij je verslaving. Een professionele verslavingskliniek met de kwaliteit die je nodig hebt voor een succesvol herstel.

Binnen de Verslavingskliniek wordt Engels gesproken, maar er is een Nederlandse counselor aanwezig zodat wij iedereen de juiste ondersteuning kunnen geven. Vraag gerust om informatie, je bent van harte welkom.

Other Topics That Might Interest You

The Ultrarunner Mindset – Podcast Episode 49

Ultrarunning is all about going beyond our preconceived ideas about what we are capable of doing. Even if we have no intention of ever running an ultramarathon, this mindset of leaving our comfort zone can be of a huge importance for anyone attempting to break free of addiction and start a new life.

CBT for Anxiety

Anxiety can be debilitating emotionally, mentally and physically. But it doesn’t have to be. When we learn tools to deal with anxiety, we don’t need to be fearful or overwhelmed by it.

How Arrogance Prevents Connection

Surprisingly enough, most people don’t respond well to our attempts to make them seem inferior to us. It can make us hard to be around, and our behavior may even be damaging to others.The first essential step to overcoming arrogance is the recognition of this behavior in ourselves.

SEND US YOUR STATUS, GET ADVICE!
PRE-ADMISSION QUESTIONNAIRE
COST & PAYMENT

SEND US YOUR STATUS, GET ADVICE!
COST & PAYMENT

Contact us

2018-04-03T08:49:36+07:00