You are here:
>>
>>
>>
Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Verslavingskliniek in Thailand: Hulp met je drugsverslaving

Hope Rehab Center Thailand is een betaalbare verslavingskliniek in één van de prachtigste gebieden van de wereld. Onze locatie is gevestigd op minder dan een uur rijden vanaf Bankok Airport, het is dus gemakkelijk bereikbaar en met alle voordelen van verblijven aan de kust. Ons team helpt mensen met drank-, drugs-, medicijn- en gokproblemen, of een combinatie daarvan. Neem vrijblijvend contact met ons op als je hulp nodig hebt met je drugsverslaving.

Henk Nagel - Article in de Bunschoter Netherlands

We werken samen met een privéziekenhuis, op maar tien minuten afstand van onze verslavingskliniek, en zij verzorgen alle medische diensten die nodig zijn voor een veilige afkick van alcohol, drugs en/of medicijnen. Het ziekenhuis heeft een ervaren en professioneel medisch team, en zij bezoeken je elke dag indien dat nodig is. Zij verzorgen een veilige en zo comfortabel mogelijke afkick, en dat is onderdeel van je verblijf. Wij doen alles om je te voorzien van de beste hulp van je drugsverslaving.

Hope Rehab Center Thailand verzorgt een volledig ontgifting en herstel programma met een professionele benadering vanuit ons team. Dit betekent een ‘one-stop-shop’ service met inbegrepen al je medische behoeften. Ons programma bestaat uit individuele therapiesessies, groepstherapie, coaching, personal training, massage, en sporten met de andere cliënten, zoals thai-chi, yoga, pilates etc. Ons gestructureerde programma behandelt het gehele therapeutische proces, terugval preventie, mediteren en lichamelijke activiteiten inclusief elke week fantastische excursies, zoals bijvoorbeeld het varen naar een tropisch eiland en daar zwemmen en zonnen. Wij vinden het belangrijk in onze verslavingskliniek dat cliënten leren dat een leven zonder drank en drugs erg leuk kan zijn.

Ons terrein en de ruim opgezette accommodatie is gevestigd op een berg, met aan de achterkant de jungle en aan de voorkant een prachtig uitzicht over de blauwe zee en enkele tropische eilanden. Dit zorgt voor een ontspannen en stimulerende omgeving waar onze cliënten zich snel op hun gemak voelen. Wij hebben een ruim aanbod van mogelijkheden om te ontspannen, om alleen te zijn of om te genieten van de prachtige natuur. Op het terrein van onze verslavingskliniek staat ook een DC10 passagiersvliegtuig dat gebruikt is in de Vietnam oorlog.

Een verslavingskliniek is de beste manier om te leren omgaan met drank-, drugs-, medicijn- en gokproblematiek. Als je wilt stoppen met drinken, drugsgebruik of wilt leren omgaan met bijvoorbeeld stress, depressie of angststoornis, dan is een maand intensieve training bij Hope Rehab Thailand een zeer goede optie. Door onze ruime ervaring en de professionele medewerkers die bij ons werkzaam zijn, ben je verzekerd van de juiste hulp bij je verslaving. Een professionele verslavingskliniek met de kwaliteit die je nodig hebt voor een succesvol herstel.

Binnen de Verslavingskliniek wordt Engels gesproken, maar er is een Nederlandse counselor aanwezig zodat wij iedereen de juiste ondersteuning kunnen geven. Vraag gerust om informatie, je bent van harte welkom.

Other Topics That Might Interest You

Hope Rehab TukTuk

Summertime Blues – Depression, Anxiety, and Addiction Issues

A lack of love for the summertime may just be down to personal preference, but it can also be due to an underlying disorder or because we’ve had bad experiences at this time of year. Summer can bring out the worst in us, and this is particularly the case if we have some kind of addiction issue.

Hope Rehab TukTuk

Ibogaine Rehab in Thailand

There are people who have found ibogaine treatment to be useful in overcoming drug addiction, but it certainly does not appear to work for everyone. There are also potential dangers associated with it that anyone considering it needs to take into account.

Hope Rehab Bridge Garden

Recovery from Covid Anxiety, Depression, and Addiction

Covid 19 has been like a massive storm that has passed through our lives and, at least for some of us, left behind lasting damage. Anxiety issues, depression, and substance abuse may be another obstacle that some of us will need to face.

Easter – A Time for Redemption

Easter is when Christians around the globe celebrate the resurrection of Jesus. Recovery offers the chance of a new life following addiction. It is a type of resurrection.

GET IN TOUCH TODAY AND HEAR BACK FROM US WITHIN 12 HOURS