You are here:
>>
>>
>>
Hope – Ett Behandlinghem för Missbruk i Thailand

Hope – Ett Behandlinghem för Missbruk i Thailand

Hope Rehab Thailand är ett prisvärd behandlingshem i en av de vackraste länder i världen. Hope ligger mindre än en timmes bilresa från Bangkok flygplats, så det är väldigt smidigt att ta sig hit och vi kommer att möta dig pa flygplatsen vid din ankomst.

Vårt team hjälper människor med beroende av alkohol, narkotika, läkemedel, spelproblem, eller en kombination av dessa. Vi samarbetar med ett privat sjukhus som ligger bara tio minuter från vårt beroendecenter och som ger alla medicinska råd som är nödvändiga för en effektiv behandling. Sjukhuset har en erfaren och professionell team med läkare och vi gör allt för att ge dig den bästa vården för din missbruk.

Counsellor Henk Journalist Sjaak Hope Rehab

Hope Rehab Center Thailand erbjuder ett fullständig avgiftnings- och rehabiliteringsprogram med professionell medicinsk övervakning.

Vårt program består av individuell terapi, gruppterapi, coaching, personlig träning, massage och sport, samt thai-chi, yoga, pilates med mera. Vårt program innehåller en hel terapeutisk process, förebyggande av återfall, meditation och fysiska aktiviteter, inklusive fantastiska utflykter som segling till en tropisk ö med sol och bad.

Det är viktigt att våra kunder lär sig att ett liv utan alkohol och droger kan vara möjlig och oerhört tillfredställande. Våra vackra byggnader ligger på ett litet berg med magnifik utsikt över havet och vissa tropiska öar. Detta skapar en avslappnad och stimulerande miljö där våra kunder kan känna sig hemmastadda. Vi har ett brett utbud av avkopplingsmöjligheter. Vill du vara ensam eller vill du njuta av den vackra naturen så kan du göra det som passar dig bäst.

Om du vill sluta dricka, anvanda droger eller vill lära dig att hantera stress, depression eller ångest, så är en månads intensiv behandling pa Hope ett mycket bra alternativ. Vår erfarenhet, kompetens och vårt professionella team som arbetar hos oss garanterar rätt hjälp med ditt beroende.

Vi har en internationell kundkrets då många kommer fran olika länder och inte har engelska som modersmål. Språket som används i terapi är enkel Engelska. En stor del av vara kunder kommer från Skandienavien och vi har ett team som är vana att behandla manniskor med olika kulturella bakgrunder och språkkunskaper.

Få hjälp med ditt beroende.

På Hope Rehab Thailand behandlar vi:

Other Topics That Might Interest You

Jamie Hope

Am I Too Old For Rehab?

Can we be too old for rehab? In this post we examine legitimate age-related concerns while also explaining why it is never too late for second-chances in life.

Meditation with Alon

Singing Bowl Therapy

Sound therapy is based on the idea that vibration is a foundational principle of our universe. We can use sound as an aid to meditation and relaxation.

"*" indicates required fields

Name*
Country*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact us

"*" indicates required fields

Your Name*
Country*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MOST RECENT BLOG POSTS

Media about us:

GET IN TOUCH TODAY AND HEAR BACK FROM US WITHIN 12 HOURS

"*" indicates required fields

Name*
Country*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.